Pantai Indrayanti Gunungkidul Yogyakarta Informasi dan Tiket

Pantai Indrayanti Gunungkidul Yogyakarta Informasi dan Tiket

Facebook Twitter Google Whatsapp

Pantai Indrayanti Gunungkidul Yogyakarta Informasi dan Tiket

Coastal Round Sawal utawa shortened dening Toll pantai iku salah siji saka pesisir atraktif lan endah ana ing distrik Gunung Kidul, Yogyakarta.

Alamat Lokasi:

Desa Sidoharjo, Kecamatan Tepus, Kabupaten Gunungkidul Yogyakarta

Kaping pisanan, pantai iki dikenal kanggo Indrayanti Beach. Sebutno saka jeneng Indrayanti Beach sadurungé ngundhuh akèh perkara. Indrayanti ora jeneng pantai, nanging jeneng pemilik saka cafe lan restaurant. Amarga jeneng Indrayanti sing muncul ing papan pantai cafe lan restoran, pungkasanipun wong nelpon pantai iki kanthi jeneng Indrayanti Beach. Nalika pemerintah jenenge pantai iki kanthi jeneng pantai Pulang Syawal. Nanging jeneng Indrayanti luwih populer lan luwih umum diarani saka Pulang Syawal. Sartanipun saka sektor swasta ing manajemen Turki Indrayanti ketoke mbantu nggawa impact positif. Boten kados ing pesisir liyane sing rada reged, bebarengan pinggir pantai Indrayanti katon resik lan free uwuh. Iki amarga Manager ora ragu-ragu kanggo nemtokke dhendha Rp. 10,000 kanggo saben Trash mbuwang dening turis indiscriminately. Mulane Indrayanti dadi panggonan penake kanggo ngunjungi.

Kanggo menyang Indrayanti Beach Gunung Kabupaten Kidul, lelungan nyedhaki gampang amarga dalan wis paving Gamelan. Nanging sing isih menehi saran kanggo nggawa kendaraan dhewe utawa nyewa kendharaan, amarga saka tengah kutha Yogyakarta isih ora transportasi umum wis ana sing bisa njupuk sampeyan lokasi Indrayanti Beach. Yen sampeyan miwiti lelampahan saka tengah Yogyakarta, rute kanggo dijupuk minangka nderek:

Yogyakarta - Piyungan - Patuk - Sambipitu - Directions Forest Jati, Jakarta Wétan - Gading - Logandeng - Siyono - Roundabout Monument BPD - Jln. Kyai Legi - Jln. South Rim - Jln. KRT Djojodinigrat - Jln. Girisubo - Wonosari - Jln. Saptosari - Tepus - (sadurunge Baron download mangétan menyang Sundak - Somandeng - Indrayanti Beach.

Referensi : id.wikipedia.org, google.co.id, bola online, objek wisata

0 komentar:

Posting Komentar

Catatan: Hanya anggota dari blog ini yang dapat mengirim komentar.

Populer